Lagzi-randi

olvasói
(0)
Végre egy Angliában játszódó romantikus vígjáték, ahol nem kell a főszereplők bánatos brit akcentusával bajlódni a feliratok olvasása közben, mert szerencsére mindannyian a szeretetreméltó rágógumis amerikai kiejtést művelik.


Sőt, a történet dramaturgiai csavarjaitól sem kell különösebben megrettenni, azok ugyanis olyan simán kerülték el a forgatókönyvíró tollát, mint vaj a kést, vagy tenger a Mózest. Egyszóval: hurrá! A másodvonalbeli amerikai filmesek bebizonyították, hogy Richard Curtis (Négy esküvő és egy temetés, Igazából szerelem) és brit filmsztárok nélkül is lehet olyan állagú nyálkoktélt keverni, hogy az garantáltan a székhez ragassza a nézőt, de azért a pattogatott kukorica ne vegye át az ízét.

Adott egy üde kis amerikai karrierlány, Kat Ellis (Debra Messing - Holly Woody történet, Derült égből Polly), aki Londonban élő féltestvére esküvőjére hivatalos, csakhogy ott éppen az expasija a násznagy, ezért a lagzin valami új fickóval lenne ildomos villantania. Fel is lapozza a sárga oldalakat, 6000 dollárért rendel egy jóképű kísérőt (Dermot Mulroney - Álljon meg a nászmenet!, Birtokviszony), felszállnak a repülőre és azon nyomban felcsapják a „Hogyan szeressünk egymásba gyanútlanul egy megkérdőjelezhető színvonalú könnyzacskó-filmben” című bestsellert.

A Temze-parti puccnegyedben tartott pohárköszöntő után a felső-középosztálybeli násznép kirándul a kantriszájdba, ahol hőseink az útmutató kisbetűs utasításait is végrehajtják, majd átadják magukat a kötelező fejezeteknek: féltékenység, félreértések, titkok, hazugságok, öltönyös bunyó, búcsúlevél, csók. A Micsoda nő! óta tudjuk, hogy annál nagyobb a szerelem, minél több pénz van a buliban, és hogy a politikusokhoz hasonlóan a prostituáltak is akkor a legviccesebbek, ha igazat mondanak. De tényleg, ez így van. Hát most még jobban megtudjuk. Aki nem hiszi, járjon utánam!
V-zsófi
2005.06.30
|
The Wedding Date
amerikai romantikus vígjáték, 90 perc, 2005
Amerikai romantikus vígjáték angol recept alapján: titkok, hazugságok, öltönyös bunyó és esküvő a felső tízezer vidéki birtokán. Csak az menjen, aki bírja!
Rendező:

Clare Kilner

Színész:

Debra Messing
(Kat Ellis)

Dermot Mulroney
(Nick Mercer)

Amy Adams
(Amy)

Jack Davenport
(Edward Fletcher-Wooten)

Sarah Parish
(TJ)

Jeremy Sheffield
(Jeffrey)

Peter Egan
(Victor Ellis)

Holland Taylor
(Bunny)

Forgalmazza: SPI
(28 kép)


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
18:10
18:25
Pókember: Hazatérés
amerikai sci-fi akciófilm, 2017
18:25
Féktelenül 2. - Teljes gőzzel
amerikai akciófilm, 1997 (ism.)
19:00
A mestergyilkos
amerikai akciófilm, 2011
19:00
Heavy túra
finn-norvég vígjáték, 2018
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.