Palindroma-író versenyt hirdettek

Palindroma-író versenyt hirdetett a filmhu magyar moziportál és a Budapest Film, a Palindromák című Todd Solondz-film forgalmazója.

Linkek

A hazai mozikban július 14-én debütál A boldogságtól ordítani és a Helyzetek és gyakorlatok rendezőjének új filmje – ennek kapcsán rendezi a versenyt az internetes mozimagazin és a Palindromák magyar forgalmazója.

A versenyen július 20., szerda 12.00-ig olyan szövegeket, verseket várnak, melyek visszafelé olvasva is ugyanazt jelentik (mint például az örökbecsű „Géza, kék az ég.” és „Indul a görög aludni.”). Egy versenyző legfeljebb három palindromával pályázhat. Az elkészült palindromákat a filmhu@forum.film.hu e-mail címre kell küldeni vagy a levél szövegébe közvetlenül belemásolva vagy Word dokumentumként csatolva.

A beérkező versenyműveket a Ludditák rapegyüttes tagjai (MC Móki és MC Titi), Garaczi László író és Speier Dávid szinkrondramaturg bírálják el.

A legjobb és legeredetibb palindrómát beküldők CD- és DVD-csomagot, valamint egy önálló vetítést nyernek a Művész mozi egyik termébe Todd Solondz Palindromák című filmjére, ahová saját vendégeiket hívhatják meg.

Eredményhirdetés július 25-én, hétfőn a magyar.film.hu hasábjain.(Budapest Film)
2005.07.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.