Sharon Stone dühös

Mégpedig egy készülő életrajzi film miatt, amely Lana Turner kalandos életét dolgozza fel. A műben a legendás szőke vampot – meglepő módon – Catherine Zeta-Jones fogja játszani, habár korábban maga Turner már kiválasztotta Stone-t a szerepre.
A postás mindig kétszer csenget sztárja és Sharon Stone még 1995-ben találkoztak, mielőtt Turner meghalt torokrákban. Az Elemi ösztön 47 éves színésznője azt állítja, akkor a díva úgy nyilatkozott: őt szeretné látni az életéről szóló film főszerepében.

A készülő film egyébként Lana Turner nyolc viharos házassága közül a legviharosabbra koncentrál: a maffiával szoros kapcsolatot ápoló Johnny Stompanatót – akit Keanu Reeves játszik majd – 1958-ban a színésznő tizennégy éves lánya, Cheryl Crane ölte meg.

„Élete vége felé találkoztam Lanával, és nagyon jól kijöttünk egymással. Azt mondta nekem, ha valaha is filmet fognak forgatni az életéről, engem választana főszereplőnek. A hollywoodi nagyok közül talán Lanának volt a legérdekesebb, legizgalmasabb élete. Minden ízében filmsztár volt, aki valóban felkorbácsolta a kedélyeket” - nyilatkozta Stone.

A készülő életrajzi filmről nem sok minden szivárgott ki eddig. A Dark Horizon értesülése szerint a sztorit a Warner Bros. szerezte meg, a rendezésre talán Adrien Lyne-t (Lolita, A hűtlen), a forgatókönyv megírására pedig Janet Peoplest (12 majom) és Sebastian Gutierezt (Gothika) kérik fel.(wenn, odeon.hu)
2005.08.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.