Jessica Biel a legszexisebb

Az Esquire magazin Jessica Bielt választotta a világ legszexisebb nőjének. A 23 éves színésznő ezzel kiérdemelte, hogy a tavalyi győztes, Angelina Jolie után ő szerepeljen a férfi magazin novemberi címoldalán.
A minnesotai születésű Biel először a nálunk is látható Hetedik mennyország című tévésorozatban tűnt fel még tinédzserként, legközelebb pedig Cameron Crowe romantikus vígjátékában, az Elizabethtownban láthatjuk Orlando Bloom és Kirsten Dunst oldalán. Szerepelt ezenkívül a Lopakodó, a Penge: Szentháromság, a Mobil, A texasi láncfűrészes és A vonzás szabályai című filmekben.

„Nagyszerű, hogy - miután tavaly Angelina Jolie-t neveztük az év legszexibb nőjének - találtunk egy olyan jelöltet, aki habár már mindenkinek bekerült a látóterébe, mégis új arcnak számít. Igen, most jött el Jessica Biel pillanata” - nyilatkozta David Granger, az Esquire főszerkesztője.

A magazin az idősebb korosztály képviselői közül is választ egy nyertest. A három legesélyesebb a címre a 39 éves kínai színésznő, Li Gong (Isten veled, ágyasom!, 2046), a 47 éves Sharon Stone és az 51 éves Rene Russo.(yahoo.com)
2005.10.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.