Zeta-Jones és Douglas: kommunikációs probléma

Ötévi házasság után súlyos kommunikációs defekt adódott a Catherine Zeta-Jones - Michael Douglas házaspár életében. A párnak kész küzdelem a mindennapi kommunikáció, a Végzetes vonzerő idősődő sztárja ugyanis nem érti neje walesi akcentusát.
A dolgok már odáig fajultak, hogy Douglas rendszeresen azt hiszi, felesége walesiül beszél, amikor éppen angolul szól hozzá. „Újra és újra előjön ez az erős walesi akcentusom. Michael mindig azt hiszi, walesiül beszélek. Ó, drágám, ez egy gyönyörű nyelv, sokkal gyakrabban kéne walesiül beszélned - mondja, nekem pedig sajnos ki kell ábrándítanom, mivel éppen angolul beszéltem hozzá” - panaszkodott a nyugat-glamorgani születésű színésznő.

Erős walesi akcentusát Catherine Zeta-Jones egyébként legközelebb - mint arról már beszámoltunk - a Lana Turner életéről szóló film címszerepében Keanu Reeves oldalán teheti próbára. A Stompanato a legendás szőke vampnak a Johnny Stompanato nevű maffiózóhoz fűződő, halálos késszúrással végződő kapcsolatára fókuszál (a gengsztert a hivatalos verzió szerint Turner tizennégy éves lánya ölte meg, sokan azonban azt állítják, a lány anyja helyett vállalta magára a gyilkosságot). A filmet Adrien Lyne rendezi, Zeta-Jones (és az ő akcentusa) pedig Sharon Stone orra elől halászta el a szerepet.(wenn)
2005.11.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.