Rajzás - A pusztítás napja

est.hu:
4/10
|
olvasói
8/10 (7)
Na, ezt is egy luvnya miatt szemeltem ki. Ki más állhatna a háttérben, mint a frenetikus Xéna, nem igaz? És persze megint egy buggyant tudós álla természeti mizéria hátterében, ami a címben emlegetett borzalomban testesedik meg.Dr. Peter Axelrod (John Heard) két különböző sáskafajból kifejleszt egy keményen agresszív dögsáska kolóniát, amely ötször gyorsabban regenerálódik, mint elődei, és az embert is megtámadja(!). Már most beszarás, a sáskák sohasem tartoztak a kedvenceim közé. Maddy (Lucy Lawless, háhááá), a valamilyen minisztérium vezetője - ami fejlett szociológiai környezetről árulkodik -, veszélyes biológia fegyvernek minősíti a kutatás eredményét, ezért elpusztíttatja a veszélyes rovarokat. Itt lép közbe, mint általában, a hadsereg, hozzájutva néhány példányhoz, amelyek hamarosan elszabadulnak, de gondolom, ez sem lep meg senkit.

A következmények beláthatatlanok, „a mutáns rovarok ugyanis tízszer olyan gyorsan szaporodnak(!!), az étvágyuk pedig kielégíthetetlen”. A szemantikailag hiányos mondat az ismertetőben nem fejti ki, hogy minél gyorsabban szaporodnak tízszer, de akkor is nagyon megijedtem, ráadásul a dögök étvágytalanságától újból beszartam. Amikor ráadásul váratlanul ellepik Pitsburg városát, egyből világossá válik, hogy globális méretű katasztrófa van kialakulóban, amit csak Xéna leszármazottja oldhat meg másfél óra alatt.


háopépé
2006.01.27
|
Locusts – A Day of Disaster
amerikai katasztrófafilm, 105 perc, 2005
Rendező:

David JacksonFilmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.