Gáti Kati Las Vegasba tart

Gáti Kati számára olyan jól kezdődik az új év, ahogy az előző befejeződött: szinte pihennie sincs ideje a sok forgatás között. A Hollywoodban élő színésznő most a Las Vegas című sikersorozat egyik epizódjára szerződött le.
Az NBC csatornán 2003 óta futó, remek nézettséget produkáló tévésorozat egy Las Vegas-i kaszinóban játszódik, és a biztonsági szolgálat munkatársai a főszereplők. A főnök szerepében az Oscar-jelölt James Caan látható.

A Sose halunk meg egykori Nusikája a Galina nevű orosz varrónőt kelti majd életre a március végén adásba kerülő 65. epizódban. Miután egy százezer dolláros ruha nyomtalanul eltűnik, a hölgy lesz az egyik fő gyanúsított... Kati a héten forgatja majd a jeleneteit, ám nem kell Las Vegasba utaznia, hiszen - akárcsak az amerikai tévésorozatok túlnyomó többsége - ez a széria is egy óriási Los Angeles-i stúdióban készül.

Bár még csak február van, ez már a harmadik sorozat, amiben a színésznő felbukkan az idén. Először a 24 című akciósorozat néhány részében villant fel, de az általa alakított karakter, az orosz elnök felesége majd csak a február végén és március elején adásba kerülő epizódokban fog nagy szerepet kapni.

A másik széria a Strong Medicine című kórházsorozat volt, melynek január 22-i részében jutott igen fontos szerephez a színésznő egy elszánt kórházi recepciós szerepében.(dotkom press)
2006.02.14
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.