Lopez, Wilson és Travolta a Dallasban?

Robert Luketic rendező állítólag már véglegesítette, kiket szeretne megnyerni a Dallas című szappanopera mozi verziójába.

Kapcsolódó cikkek

A legfontosabb szerepeket a hírek szerint Jennifer Lopez, Owen Wilson, John Travolta és Shirley MacLaine játsszák majd. Travolta lesz Jocky Ewing, feleségét, Samanthát Lopez alakítja, Wilson Bobbyt formálja meg, MacLaine pedig Ellie szerepét kapta.

A színészekkel a tárgyalások már a végső stádiumban vannak, a film munkálatai pedig előreláthatólag októberben kezdődnek meg, miután Travolta befejezte a nagysikerű Broadway-darab, a Hajlakk film változatának forgatását, melyben Queen Latifah mellett a főszerepet játssza.

Korábban már egyébként Catherina Zeta-Jonest is hírbe hozták a Dallasszal kapcsolatban: több lap szerint ő játszotta volna Pamela Ewingot (a pletykák szerint férjét, Bobbyt Brad Pitt, Jockyt Burt Reynolds, Samanthát Melanie Griffith alakította volna).

Az eredeti Dallast 1978 és 1991 között vetítették. A film változat rendezője, Robert Luketic korábban olyan filmeket készített, mint a Doktor Szöszi és az Anyád napja.(wenn)
2006.03.16
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.