Johnny Depp a legjobb autogramosztó

Egy magazin felmérése szerint a hollywoodi színészek közül Johnny Depp a legjobb, Cameron Diaz pedig a legrosszabb autogramosztogató.
Az Autograph Collector (Autogramgyűjtő) nevű magazin tizennegyedik éves felmérése szerint a listán a második helyet George Clooney érdemelte ki. A felmérés azt vizsgálta, melyik sztár hogyan viselkedik, amikor a rajongók aláírást kérnek tőle, illetve hogy mennyire szívesen adnak autogramot.

Sok sztár elszáll, és rossz aláíróvá válik, amikor híres és sikeres lesz, de Depp nem tartozik közéjük - ő továbbra is szívesen áll a rajongók rendelkezésére, amikor azok autogramot kérnek tőle” - indokolta a végeredményt Steve Cyrkin szerkesztő.

Nem mindenkit kedvelnek azonban ennyire az autogramgyűjtők magazinjánál. „Ahelyett, hogy egyszerűen nemet mondana a kérésre, amikor aláírást kérnek tőle, nekiáll kioktatni az illetőt, miért hülyeség autogramokat gyűjteni” - jellemezte Cameron Diazt a magazin munkatársa. „Lehet, hogy tehetséges színésznő, de autogramosztogatónak borzalmas” - tette hozzá Cyrkin.

George Clooney a második helyet azzal érdemelte ki, hogy mindig viccelődik, amikor autogramot oszt. „Abból szokott viccet csinálni, milyen szörnyen néz ki azokon a képeken, amiket aláírásra nyújtanak át neki” - mondta a szerkesztő.

A legrosszabbnak egyébként először Russell Crowe-t akarták kikiáltani, de végül megkegyelmeztek neki, mert Cyrkin szerint az utóbbi hónapokban egyre kedvesebb a rajongóihoz.


Az öt legjobb autogramosztó sztár:
1. Johnny Depp
2. George Clooney
3. Matt Damon
4. Al Pacino
5. Tom Cruise(bbc.co.uk)
2006.05.15
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.