Die Hard 3 - Az élet mindig drága

est.hu:
3/10
|
olvasói
10/10 (72)
Na, választhattam volna egy triviális, szociológiával manipuláló Gothár- film, valamint John McClane, New York-i rendőr kalandjai között, mikor a tévénézés joviális és lebegő szelleme szobám elontott oszlopi közt inte felém, hogy: az utóbbit, fiam, alkoss, s gyarapítsd a téma körét, bazeg!
Jól van, mondom én magamban, majd tekerek egyet az idő kerekén azt’ állok mindjárt sietős munkába. Hogyan is tehetnék másképpen, ha egy filmben a Graham Greene(!) játszik, nem igaz? Sámuel, és Dzseremi meg egyenesen királyi magaslatba emelik a bunyós alkesz mozit, jól nézzünk ki a szemünkből. Van ez a Mekkléjn, aki minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, vagy inkább mindig ott van, ahol a régi kor árnya visszamereng, de mindég rendkívüli tehetséggel lesz úrrá még a reménytelen helyzeteken is.  
 
 
Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva, írják itt nekem, és én is valami ilyesmit akartam az elébb mondani. Simon, a bibliai neve ellenére ördögi gazember, aki személyes indíttatásból akar bosszút állni a minden lében kanál hekuson, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. Így. New York, és kész.  McClane hamarosan új, ám kényszerű társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva. Nem mondom el, ki nyer, mert azt a messze jövendőben jártas nézők úgyis tudják, de a haza fényre derül, az már biztos!  
 
háopépé
2006.05.18
|
Die Hard With a Vengeance
amerikai akciófilm, 131 perc, 1995
Rendező:

John McTiernan

Színész:

Bruce Willis
(John McClane)

Jeremy Irons
(Simon Gruber)

Samuel L. Jackson
(Zeus Carver)

Graham Greene
(Joe Lambert)

Colleen Camp
(Connie Kowalski)

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.