X-Men: Az ellenállás vége

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (4)
Az X-Men már csak azért is jobb, mint a Pókember, a Hulk vagy a jó öreg Batman, mert itt már egy egész csapat rendkívüli tulajdonsággal felruházott csodalény veri ki mindenkiből a tegnapi ebédet!
A fiatalos, dinamikusan fejlődő csapat tagjai külön-külön is tömegpusztító fegyverként tudnak funkcionálni, ám ellentétben más, kiábrándult, vagy eleve gonosznak született mutánsokkal, ők jóra használják képességeiket. Már csak ezért is okoz komoly dilemmát az előző rész végén önmagát feláldozó Jane Grey visszatérése, mivel a telekinetikus hölgyet a hihetetlen pusztításra képes Sötét Főnix képében láthatjuk viszont, aki nem csak társaira, hanem az egész világra is halálos fenyegetést jelent. Ezért is kerül kidolgozásra az ellenszer, amely alapjaiban szüntetné meg a mutációt, de bár ilyen egyszerű lenne a megoldás, hiszen az igazi probléma nem a génekben, hanem a „normális” emberek fejében keresendő!
 
Az első két részt rendező Bryan Singer helyére beugrott Brett Ratner (Csúcsformában) rendes munkát végzett, de hiányzik belőle elődje merészsége és nagyvonalúsága, így az X3 leginkább lelkiismeretes mestermunka - mentségére legyen mondva, a képregény megfilmesítés hálás, de nem könnyű műfaj! Ráadásként az ilyenkor elvárt új szereplők közt van kedvenc brutális focistából lett tahó, de karizmatikus színészünk, Vinnie Jones is kapott egy apró, de igazán ütős szerepet - ő a sebezhetetlen, gonosz Diótörő, avagy a Mogyorózó! 
Vízer
2006.05.22
|
X-Men: The Last Stand
amerikai akcióthriller, 104 perc, 2006
Kedvenc mutánsaink visszatérnek, de nem feltétlenül eredeti formájukban. Igaz, mi náluk az eredeti forma? A legjobb képregény-megfilmesítés folytatódik, új szereplőkkel és új veszélyekkel!
Rendező:

Brett Ratner

Színész:

Patrick Stewart
(Charles Xavier)

Hugh Jackman
(Logan)

Ian McKellen
(Eric Lehnsherr)

Halle Berry
(Ororo Munroe)

Famke Janssen
(Jean Grey)

Anna Paquin
(Marie)

Kelsey Grammer
(Dr. Henry 'Hank' McCoy)

Rebecca Romijn
(Raven Darkholme)

Shawn Ashmore
(Bobby Drake)

Forgalmazza: InterCom
(16 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.