Szakított Cruz és McConaughey

Több mint egy évi együttjárás után elváltak Penelope Cruz és Matthew McConaughey útjai. A vonzó sztárpár tagjai még Szahara című közös filmjük forgatásán szerettek egymásba 2005-ben.
Egy közlemény szerint a két színész azért ment szét, mert nem tudták összeegyeztetni magánéletüket és munkájukat. „(Cruz és McConaughey) úgy döntöttek, nem folytatják tovább szerelmespárként közös életüket. A feszes munkatempó és az ennek következtében külön töltött sok idő miatt egy hónapja kölcsönösen elhatározták, hogy jelenleg a különválás az egyedüli helyes megoldás számukra” - olvasható az amerikai People magazinban.
 
Penelope Cruz május végén a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon - csoportosan, azaz több kolleginájával együtt - elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat Pedro Almodóvar Volverjében nyújtott alakításáért, jelenleg pedig Spanyolországban dolgozik a Manolete című bikaviadalos filmen, melyben Adrien Brody a partnere. Eközben Matthew McConaughey - akit egyébként a People magazin nemrégiben a világ legszexisebb férfijának választott meg - Nyugat-Virginiában tölti a nyarat, ahol a We Are...Marshall című filmen dolgozik. 
 
 
 
(wenn) 
2006.06.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.