Betty, a csúnya lány: újra

Az 1999-es kolumbiai sorozatot nem más porolja le az amerikai közönség számára, mint Salma Hayek mexikói származású színésznő, aki maga is teleregényekben kezdte karrierjét a nyolcvanas évek végén-kilencvenes évek elején.
Az Oscar-jelölt színésznő az egyik producere annak az Ugly Betty című tévésorozatnak, amely a tervek szerint szeptember 22-én debütál az amerikai ABC csatornán. A főszerepet, Betty Suarezt, egy csúnyácska, kövérkés és nem túl divatos lányt a mindössze 22 éves America Ferrera játssza majd, akit a magyar közönség eddig a Helyszínelők néhány epizódjában vagy a csak DVD-n megjelent Négyen egy gatyában című ifjúsági filmben láthatott. A fiatal színésznő szerint Betty az igazi nő tipikus képviselője. 
 
A mai világban sajnos minden lány, aki nem szuper csinos, szuper vékony és szuper magas csúnyának számít, és mi éppen ezt a hozzáállást akarjuk parodizálni” - válaszolta Salma Hayek arra a kérdésre, nem fél-e attól, hogy a cím (A csúnya Betty) elriaszthatja az amerikai közönséget. „Meggyőződésem, hogy az amerikai emberek is ki vannak éhezve egy ilyen jellegű műsorra, és nagyon fogják szeretni” - jelentette ki a tévékritikusok társaságának nyári gyűlésén a mexikói származású színésznő, aki szerint a sorozat indulásának híre nagy izgalmat fog kiváltani a latin közösségben, „akiknek egyszerűen sosem elég ebből a Bettyből”. 
 
A sorozat egyébként a Yo Soy Betty La Fea című kolumbiai szappanoperán alapul, mely hazánkban is sokáig futott Betty, a csúnya lány címmel. A történet szerint - amely a Lisa csak egy van című 2005-ös német sorozat nézőinek is ismerős lehet - Betty, a remek közgazdász és pénzügyi szakember egyetlen hibája, hogy nem túl szép, ezért minden energiáját tanulmányainak szenteli. Egy nap munkát kap az ország legnagyobb divatcégénél, ahol találkozik Armando Mendozával, akibe azonnal beleszeret. 
 
 
 
(yahoo.com) 
2006.07.20
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.