Haragszik Bruce Willis

Méghozzá korábbi gyermekkori jó barátjára, Bruce DiMattiára, akit azzal vádol, hogy visszaélt intim családi emlékeivel (Willis privát fotóival és videfelvételeivel). A színész be is perelte az egykori barátot.

Kapcsolódó cikkek

A keresetet DiMattia ellen múlt héten adta be Willis Los Angelesben. „Magántulajdonnal való rosszhiszemű visszaéléssel” vádolja a férfit. A színész korábban azzal bízta meg barátját, hogy rendezgesse, katalogizálja a Willis tulajdonában lévő családi fotókat, videókat. Miután azonban a Die Hard sztárja felmondta a közös együttműködést, a „jó barát” azzal állt elő, hogy könyvet ír Willisről. 
 
A színész beadványában vádként az is szerepel, hogy DiMattia megfenyegette, akarata ellenére felhasználja a Willishez tartozó privát családi képeket és emlékeket. A sztár több mint 1 millió dolláros kártérítést követel és azt, hogy az alperes juttassa vissza számára a privát dokumentumokat, fotókat és videókat. 
 
Szerencsére azért Willis mostanában nem csak ezzel a botránnyal van elfoglalva. Mint arról már beszámoltunk, ismét visszatér John McClane-ként a Die Hard-sorozat következő, negyedik darabjában. A múlt hét végén nyilvánosságra hozták az új film címét is: a Live Free or Die Hardot az Egyesült Államokban 2007. június 29-én fogják bemutatni. 
 
 
 
(wenn, bbc.co.uk) 
2006.08.07
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.