Asteroid - Ránk szakad az ég 1-2.

olvasói
10/10 (1)
Kedves film ez a szívemnek, mert szeretem a katasztrófafilmeket, kedvencem a lángoló felhőkarcolós. Ez az alkotás ráadásul egyszerre háromféle katasztrófát is bemelegít, nem aprózza!
A 4000 évente visszatérő Fletcher üstökös megfigyelése közben Dr. Lily McKee felfedezi, hogy több hatalmas aszteroida vált le az üstökösről, amelyek egyenesen a Föld felé tartanak! A vészterhes megállapítás után meghatározzák, hogy a Helios aszteroida várhatóan Kansas City-t fogja forrón köszönteni.
 
Egy bizonyos Wallach megpróbálja a lehetetlent, kiüríteni a várost! Ahol a várakozásoknak megfelelően kitör a pánik, százezrek menekülnek, az autópályák eldugulnak, a boltokat és a benzinkutakat lerohanja a tömeg. Hajnalban az első aszteroida becsapódása rázza meg a várost, ledöntve ezzel a völgyzáró gátat. Az elszabadult folyó ráadásul elönti a várost, és bekeríti a tűzvész elől menekülő embereket. Így lesz a szociokatasztrófából később tüzes, majd vizes is! Katasztrófatobzódás! 
 
 
 
háopépé
2006.08.15
|
Asteroid
amerikai katasztrófafilm, 123 perc, 1997
Rendező:

Bradford May

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.