Pénznyelő

olvasói
9/10 (12)
Kurta jó, hogy ez a film éppen most lesz, ugyanis fiatal(?) párként éppen költözködésünknek azon szakaszánál tartunk, mikor megvettük már erősen felújítandó lakásunkat, ám első örömünket jelentősen beárnyékolják már a várható - és mondom, nem kicsi - tatarozással együtt járó gondfelhők.
Ebben a jelentősen vicces filmben is éppen ez történik, a fiatal(?) házaspár, Walter (Tom Hanks) és Anna (Shelley Long) új lakást szeretnének maguknak, ám pénzük az nem sok, úgyhogy nem fűznek nagy reményeket az akcióhoz. Ennyivel járnak csak mögöttünk. Meglepő módon hihetetlen szerencséjük van: méltatlanul alacsony áron jutnak egy gyönyörű házhoz! Ám hamarosan kiderül, hogy a szerencse nem annyira véletlen dolog egy ilyen helyzetben.
 
Abban a pillanatban, amikor beköltöznek, elindul a lavina és a lakás a szó szoros értelmében szinte atomjaira esik szét. Ám semmi gond! Hál’ istennek a felújító csapat szintén nagyon jó áron dolgozik! Mivel nem vagyok egy ábrándozó, de annál inkább realista típus, én biztosan nézem, mert szeretnék jókat röhögni a várható sírások előtt. Felújítás előtt és labilis idegrendszer szélén álló egyedeknek csak módjával ajánlott!
 


háopépé
2006.08.23
|
The Money Pit
amerikai vígjáték, 91 perc, 1986
Színész:

Tom Hanks
(Walter Fielding)

Shelley Long
(Anna Crowley Beissart Fielding)

Alexander Godunov
(Max Beissart)

Maureen Stapleton
(Estelle)

Joe Mantegna
(Art Shirk)

Philip Bosco
(Curly)

Brian Backer
(Ethan)

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.