Csillagkapu

Stargate SG-1, amerikai sci-fi-akciósorozat, 1. rész: Az Istenek gyermekei 2/1. rész
Huhúú, nem rossz hír ez. A nyolcadik széria környékén már elég nagy hülyeség, és aki már végig követte, most szombatonként az Atlantiszi részeken izgulhat, de az igazi csemege mégis csak a McGyver-rel forgatott részek.
És elindul most előröl, és legyen a neve most Jack O'Neill ezredes! Őt a nyugállományából hívják vissza - pedig egyáltalán nem öreg, csak túl laza - azzal a feladattal, hogy hozza vissza Dr. Daniel Jackson-t az Abydos-ról még mielőtt a hadsereg elpusztítaná a Csillagkaput. Aki látta a mozifilmet, annak nem kell elmagyarázni a helyzetet, aki meg most kezdi, annak is mindent elmondanak az első részben. Az Abydos-on azonban O'Neill és csapata megtudja, hogy Jackson talált egy bámulatos térképet, amelyen rengeteg új csillagkapu helye van, így egy egész hosszú sorozat indulhat a tévében. Sokáig nagyon jó kis szórakozásban lesz részünk, ami ilyen mega-alkotásnál kivételes teljesítmény. A hetedik szériáig, mikor bugyutáskodni kezd, meg már úgyis elfáradunk, de addig hajrá CSK1!
 
Szereplők: Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Michael Shanks, Christopher Judge, Don S. Davis, Teryl Rothery
háopépé
2006.09.01
|
(24 kép)


Filmek a TV-ben
H
13
K
14
Sze
15
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
13
K
14
Sze
15
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.