Karate tigris 1. - Nincs irgalom

olvasói
7/10 (10)
Van Damme-mal az a bajom, hogy nála egyszerűbben talán csak Johny Bravo látja a világot, de egy rajzfilmfigurának ez elnézhető, ha nem kötelező.
Hőzelheffnél talán csak ő tud komolyabban a kamerába mondani közhelyeket, de, míg Déviden látszik, hogy egy generációs csapdából kimászni képtelen hájikon, akit elcsapott a jól fizető sorozatláz, Jean arcán csak a homályos butaság tükröződik, premier plánban. Házelnussz tudja, hogy azt kell mondania, amit, Van Damme, viszont elhiszi, amit mond, megdöbbentő!
 
Szerencsére ez a film csak kisebb részben szól róla, főszereplőnk Jason, az óriási Bruce Lee rajongó, akinek olyan fizimiskája van, mint a férfi Halász Juditnak. Apja Los Angelesben karateedző, s a hagyományos stílus követője. Apa és fia között azonban kenyértörésre kerül sor, amikor az apa sérült lábbal azzal a dilemmával kerül szembe, hogy folytassa-e az edzősködést. Erőteljes nyomást gyakorol rá egy keleti-parti bűnözőcsoport, melynek komoly érdekeltsége van a full-contact karate üzletben. Bizonyára hatalmas pénzről van szó. 
 
Természetesen a főgonoszt Ivánnak hívják, és ő a Van Damme. Jason szégyelli apja gyávaságát és nem hajlandó abbahagyni a sportot. RJ, a legjobb barátja javaslatára ezért belépnek a helyi karate klubba. Jason úgy dönt, hogy felkeresi Bruce Lee sírját, és útmutatást kér a halott bajnoktól. Ezt követően Jason fáradtságtól szédülten megpillantja Bruce Lee szellemét, aki elkezdi tanítani olyan titkokra, amelyekről előadásain soha nem esett szó... 
 
Na, itt komolyan elgondolkodtam azon, hogy megnézem megint ezt a szemetet, és még most sem tettem le róla igazán, elvégre sokat tanulhat az ember egy szellemkirálytól. 
 
háopépé
2006.09.04
|
No Retreat, No Surrender
amerikai-hongkongi akciófilm, 94 perc, 1986
Rendező:

Corey Yuen

Színész:

Jean-Claude Van Damme
(Ivan Kraschinsky)

Kurt McKinney
(Jason Stillwell)

Kathie Sileno
(Kelly Reilly)

Dale Jacoby
(Dean Ramsay)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
18:05
Bosszúállók: Ultron kora
amerikai akciófilm, 2015
18:10
Borg/McEnroe
svéd dráma, 2017
18:10
Legyen mindig tavasz
német filmdráma, 2012
18:20
A kezdő
amerikai vígjáték, 2015
18:20
A pofonok földje
kínai akció kalandfilm, 2004
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
13:26
Új bolondos dallamok
2015, 872. rész: Hip-hop nyúl 2. rész
13:30
Zou
francia-szingapúri animációs filmsorozat, A nagy verseny, 2012
13:30
Dínószakik
I. évad, 21. rész: Víz
13:30
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 26. rész: Évvégi divatbemutató
13:30
Noddy kalandjai Játékvárosban
I. évad, 5. rész: Make Way For Noddy 01 1005
Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.