Szexi party

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (20)
A tinivígjáték örök műfaj, melynek szintén örök sajátossága, hogy valamiért sosem lesz jobb, és sosem fog meglepni minket. Bezony, most is kanos gimisek hozzák magukat egyre kínosabb helyzetekbe, csak hogy végre prütykölhessenek egyet!
Három bálfácán hősünk - az egyszerűség kedvéért a Szőke, a Barna és a Szemüveges - úgy szeretne némi extra zsebpénzre és a jófej státusra szert tenni, hogy amatőr pornófilmet forgatnak egyikük családi házának pincéjében. Volna is a főszerepre egy sztriptíztáncosnő és egy laza csávó a suliból, ám egyre csak jönnek azok a fránya komplikációk. Ott van az állandó lebukás veszélye - kíváncsi szülők és a szomszéd suttyó -, fenyeget az agresszív konkurencia a helyi Kovi képében, ráadásként a Szőke becsajozik, és így libidója más irányba terelődik, ezért a Barna és a Szemüveges kirúgja a stábból. Ki mondta, hogy az amatőr pornóban nincsen alkotói válság? 
 
És ki mondta, hogy nincsen olyan, hogy nézői válság? Mert a történettel nem volna baj, akadnak fordulatok, meg sok a marháskodás, ciciket is láthatunk, meg minden, a lányok kedvéért romantika is akad, de elvárhatnánk, hogy a főszereplők legalább kicsit szimpatikusak legyenek - ezek itt meg konkrét kakamatyik. Kemény szavak, de tényleg azok, és ez sokat ront a nehezen megszerzett élvezeten. Persze akadnak profik is, bár nem a főszereplő tinik között, hanem olyanok, mint a legendás Saturday Night Live komikusa, Horatio Sanz az örökké kajás, könnyen elbizonytalanítható pornómogul szerepében. Mert van különbség öntudatos profi pojácák és törekvő amatőr pojácák közt! 
 
Vízer
2006.09.28
|
Barely Legal
amerikai-német vígjáték, 90 perc, 2003
Amikor kitiltják őket a videotékából, három gimis nekilát, hogy saját pornófilmet forgassanak, csakhogy nem könnyű szakma ez! Ökörködés erotikus felhangokkal, szülői felügyelet nélkül!
rendező:

David M. Evans

Forgalmazza: Intersonic
(4 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.