Omen 4. - Az ébredés

olvasói
10/10 (2)
Ez már azért túlzás! Nem mondom, láttunk már szar filmből ennél több részesre duzzadt családot is, de az Omen már a kezdetnél is elég lassan csordogáló, visszafogott félelmű darab volt, a kettes résznél meg kellett volna állni, szerintem.
Az egyetlen említésre méltó oknak csak a Madison Mason nevű színészt találom, üsse kő, fussunk neki! Mivel négy generáció alatt a legkeményebb Omen is kimúlik, ezért újról kellett gondoskodni. Karen és Gene adják meg nekünk a reményt, akik sok reménytelen próbálkozás után végül az örökbefogadás mellett döntenek, és választásuk ezúttal a gyönyörű Deliára esik.
 
A kislány természetellenes és gonosz eredetű képességei már egészen kis korában megmutatkoznak, amitől Karen annyira megrémül, hogy egy magándetektívhez fordul, derítse ki, kik a kislány vérszerinti szülei. A nyomozás során hamarosan fény derül egy ördögi összeesküvésre, melynek célja, hogy egy új vezető kerüljön hatalomra. Delia természetesen része a folyamatnak, és biztosak lehetünk benne, hogy a közelgő Antikrisztust nem lesz könnyű megállítani. De végre valahára be kell fejezni ezt a sorozatot is! 
 
háopépé
2006.11.14
|
Omen IV: The Awakening
amerikai horror, 97 perc, 1991
Rendező:

Jorge Montesi

Színész:

Faye Grant
(Karen York)

Michael Woods
(Gene York)

Michael Lerner
(Earl)

Ann Hearn
(Jo Thueson)

Jim Byrnes
(Noah)

Don S. Davis
(Jake Madison)

David Cameron
(Hayes atya)

Duncan Fraser
(Mattson atya)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.