Szex és New York: mégis lesz film

Mégis forgatnak nagyjátékfilmet a népszerű szinglisorozatból. A hírt pedig nem más jelentette be, mint Kim Cattrall, aki miatt eddig kétséges volt a projekt.
Amióta a sorozat 2004-ben befejeződött, állandó pletykák és találgatások tárgya, mikor készül már el belőle a nagyfilmes verzió. Egyes hírek szerint ennek eddig legfőbb akadálya maga Cattrall volt, mert míg Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon benne lettek volna a dologban, a szexmániás PR-szakembert, Samantha Jonest alakító színésznő nemet mondott a felkérésre. 
 
Kim Cattrall egyébként az elmúlt hónapokat Londonban töltötte, ahol David Mamet The Cryptogram című darabjában játszott. Bevallása szerint csak azután mondott végül igent a Szex és New York-filmre, miután visszatért az Egyesült Államokba. 
 
„Még csak most jöttem haza, és máris megint csupa izgalom az életem!” – lelkendezett a színésznő a Star magazin amerikai kiadásának. 
 
Bár a hivatalos verzió szerint a projekt állandó csúsztatása és a forgatókönyv késedelme miatt szállt ki korábban Cattrall, valójában állítólag azért mondott nemet, mert nem volt hajlandó együtt játszani három kolléganőjével. Cattrall azonban elejét vette a további pletykálkodásnak: „Annyira boldog vagyok, hogy nem felejtettek el minket!” – örvendezett. 
 
 
 
(wenn) 
2006.12.21
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:10
Akik dolgoznak
svájci film, 2018
18:25
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:30
Cowboyok és űrlények
amerikai sci-fi akciófilm, 2011
18:45
Dolgozó lány
amerikai vígjáték, 1988
18:50
Nyomás utána!
olasz-amerikai akcióvígjáték, 1983
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.