Salma Hayek gyermeket vár és férjhez menni készül

A mexikói származású színésznő-producer szóvivője bejelentette, hogy a sztárt eljegyezték, és egyúttal első gyermekét várja.

Kapcsolódó cikkek

A negyven évesen terhes Hayek Francois-Henri Pinault üzletemberhez készül férjhez menni, de a puszta tényen kívül nem sok egyéb információ szivárgott ki. Még azt sem tudni, pontosan mikor érkezik a baba, ahogy eddig viszonyukat is gondosan titkolták az érintettek. A vőlegényről annyit lehet tudni, hogy a PPR nevű luxusárukat gyártó cég elnök vezérigazgatója. A céghez olyan divattervezők és designer márkák tartoznak, mint a Gucci, Yves Saint Laurent, Stella McCartney és a Balenciaga. 
 
Salma Hayek jelenleg az Ugly Betty című népszerű tévésorozat executive producereként ér el sikereket, de a Betty, a csúnya lány című kolumbiai szappanopera alapján forgatott szériában (melyet február 17-től Címlapsztori címmel az RTL Klubon is láthatunk) szerepet is vállal mint Sofia Reyes magazinszerkesztő. A színésznőt 2002-ben a Frida című életrajzi filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték. További filmjei: Az utolsó gyémántrablás, Kémkölykök 3-D - Game Over, Kárhozott szeretők, Las Bandidas
 
Hayek színészi karrierjét mexikói szappanoperákban kezdte, majd 1991-ben költözött Hollywoodba. Nagy áttörést az 1995-ös Desperado jelentett karrierjében, melyben Antonio Banderas oldalán láthattuk. Legközelebb az Across the Universe című Julie Taymor-filmben, majd William H. Macy rendezésében, a Keep Coming Backben találkozhatunk vele, de jelenleg már egy 2009-es filmjén is dolgozik, amely La Banda címmel egy musical-vígjáték lesz. 
 
 
 
(bbc.co.uk, imdb) 
2007.03.10
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.