Medúza elől menekült Hudson és McConaughey

Ki kellett menekíteni Kate Hudsont és Matthew McConaugheyt új filmjük forgatásáról, mivel a helyszínen egy olyan medúzát találtak, melynek csípése akár halált is okozhat.
A két hollywoodi sztár éppen a Fool’s Gold című romantikus kalandfilm forgatásán dolgozott Queenslandben, Ausztráliában, amikor a környéken feltűnt egy Irukandji-medúza – arra kényszerítve a színészeket és a stáb tagjait, hogy elhagyják a veszélyes terepet, amíg a mérges csípésű állatot el nem távolították onnan. 
 
„Egy oceanográfus szakértőt hívtunk, hogy gondoskodjon mindenki biztonságáról, és ő talált rá a medúzára. Ez azért elég szokatlan problémának számít. Gondolom, leginkább csak Ausztrália környékén fordul elő” – nyilatkozta Fiona Searson, Kate Hudson szóvivője. 
 
Az Irukandji-medúza a szakértők szerint az egyik legveszélyesebb élő állat (annak ellenére, hogy mindössze földimogyorónyi nagyságú), hiszen csípése halált is okozhat. 
 
 
 
(wenn) 
2007.04.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.