Kimaradt Kate Beckinsale a Die Hard 4-ből

A szép színésznő saját férje, a Die Hard-sorozat negyedik részét, a Legdrágább az életedet rendező Len Wiseman miatt nem került végül be a látványos, akciódús filmbe.
„Egy jó házasságon is veszít néha az ember” – ismerte el Kate Beckinsale, amikor megtudta, hogy azért nem játszhat az év valószínűleg leglazább, leglátványosabb filmjében, a Die Hard 4-ben (Live Free or Die Hard, hazai bemutató: június 27.), mert a rendező túl közel áll hozzá, ugyanis a férje. 
 
A szép színésznő ugyanis esélyes volt rá, hogy Bruce Willis mellett játszhasson, de Len Wiseman – akivel pedig négy évvel ezelőtt filmezés közben, az Underworld forgatása során ismerkedett össze – úgy döntött, hogy egy ilyen bonyolult, a hatalmas akciójelenetek miatt szokatlanul nagy figyelmet igénylő forgatáson zavarná őt egy közeli rokon jelenléte. 
 
Beckinsale először nagyon sajnálta, azután rájött: végtére is jó, hogy így alakult, mert végül a magyar Antal Nimród rendezőtől megkapta az Elhagyott szoba (Vacancy, hazai bemutató: július 26.) főszerepét. 
 
 
 
(IC Press) 
2007.04.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.