Rodriguez rendezi a Barbarellát

Mint arról korábban már beszámoltunk, remake készül Jane Fonda legendás filmjéből. Minden idők egyik legnagyobb szexszimbóluma, a bikinis űrutazó hölgy kalandjait pedig nem más viszi vászonra, mint Robert Rodriguez.
Az eredeti Barbarellát bizonyos Jean-Claude Forest találta ki és rajzolta meg még 1962-ben, majd 1968-ban Jane Fonda bújt a bőrébe (illetve lenge ruhájába), és tette világszerte híressé, sőt valódi filmes ikonná. A remake különlegessége, hogy mind az első verziónak, mind a 2008-ra elkészülő másodiknak a legendás Dino De Laurentiis a producere, aki szabad kezet ad a Kémkölykök és a Sin City rendezőjének. 
 
„Dino De Laurentiis odajött hozzám és azt mondta: »A Barbarella egy olyan világ, ahol teljes mértékben szabadon eresztheted a fantáziádat, a kreativitásod és a képzeleted – ahol senki sem szab határt a lehetőségeknek.« Imádom ezt az ikonikus karaktert és mindent, amit képvisel. És borzasztóan izgat a kihívás, hogy új közönséget csalogathatok Barbarella univerzumába” – nyilatkozta Rodriguez
 
A tény, hogy a forgatókönyvet az a Neal Purvis és Robert Wade írja, akik a legutóbbi és a soron következő Bond-filmet is papírra vetették, garanciát jelent arra, hogy az új Barbarella jóval komolyabb lesz, mint a Kémkölykök, de kevésbé véres, mint a Sin City. Már csak az a kérdés, ki lesz az új szexszimbólum, aki ledéren vándorol galaxisról galaxisra az öröm forrását kutatva. Állítólag Drew Barrymore érdeklődött elsőként a szerep után – de ez remélhetőleg csak rémhír. 
 
 
 
(UIP) 
2007.05.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.