Airport ‘75

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (9)
Hurrá, katasztrófa! - kiáltottam fel. Ráadásul Hesztonos, Kenedis, régies, a műfajból a legjobb. Ezek arrafelé imádják a rettenetest, az össznépi szenvedést. Most éppen a repülőset.
A Columbia Airlines 409-es, Los Angelesbe tartó járata menetrend szerint száll fel Washingtonból, fedélzetén olyan különlegességekkel, mint Mrs. Helen Patroni, a légitársaság elnökének felesége, valamint egy vese-átültetésre váró fiatal lány. A repülőgép azonban a felszállás után súlyos balesetet szenved, amikor egy magánrepülőgép, melynek pilótája szívrohamot kap, beleütközik az utasszállítóba. Hát esély az van rá, nem mondom, de...
 
A légörvény szinte kitépi az üléséből a gép másodkapitányát, miközben a pilóta súlyos sérüléseket szenved, így Nancy Pryorra, a rangidős stewardessre vár a feladat, hogy az ellenőrző torony és a sérült kapitány utasításait követve megpróbáljon landolni a géppel. A nyilvánvaló siker ellenére is számíthatunk személyes tragédiákra és váratlan eseményhalmazokra, őmiattuk érdemes.
háopépé
2007.07.05
|
Airport `75
amerikai katasztrófafilm, 107 perc, 1974
Rendező:

Jack Smith

Színész:

Charlton Heston
(Alan Murdock)

George Kennedy
(Joe Patroni)

Linda Blair
(Janice Abbott)

Karen Black
(Nancy Pryor)

Susan Clark
(Helen Patroni)

Dana Andrews
(Scott Freeman)

Sid Caesar
(Barney)

Myrna Loy
(Mrs. Devaney)

Nancy Olson
(Mrs. Abbott)

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.