Szex és New York: ősszel indul a forgatás

Sok-sok viszontagság után végre zöld utat kapott a Szex és New York című népszerű szinglisorozat film verziója. A forgatás – az eredeti főszereplők részvételével – idén ősszel kezdődik.
Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) tehát a rajongók nagy örömére mindannyian eljátsszák eredeti szerepüket a film változatban is. A Szex és New York-mozit a sorozat producere és egyik rendezője, Michael Patrick King fogja rendezni saját forgatókönyve alapján (amely azonban természetesen – ahogy a sorozat is – Candace Bushnell önéletrajzi cikkein alapul majd). A film producerei Michael Patrick King, Sarah Jessica Parker, John Melfi és Darren Star lesznek. 
 
A rajongók már azóta követelik a Szex és New York nagyjátékfilmes verzijának leforgatását, hogy a sorozat sugárzása befejeződött. Az alkotók egyébként már több mint két éve azon vannak, hogy elinduljon a mozi, de valami mindig közbejött. Legutóbb – mint arról korábban már beszámoltunk – Kim Cattrall torpedózta meg a forgatás megkezdését azzal, hogy ellenőrzési jogot követelt magának a forgatókönyv felett és magasabb gázsit is szeretett volna (legalább akkora összeget, mint amekkorát Sarah Jessica Parker kap, aki – amiatt, hogy egyben a sorozat társproducere is – sokkal jobban van fizetve, mint kolléganői). Most Cattrallnak magasabb fizetést és egy HBO-sorozatot is beígértek, így végül igent mondott (amit egyébként egyszer már tavaly decemberben is megtett). 
 
A szereposztás további részletei még nem ismertek, így továbbra is találgatások tárgya, vajon a sorozathoz hasonlóan a filmben is Chris Noth lesz-e látható Big szerepében. A film gyártásának és forgalmazásának jogait a New Line Cinema szerezte meg az HBO-tól. A csatorna 1998 és 2004 között sugározta a kritikailag és a közönség körében is nagy sikert aratott sorozatot, amely négy egyedülálló nő szerelmi (és szexuális) életét követte nyomon (hazánkban jelenleg is látható az egyik kereskedelmi tévé műsorán). 
 
 
 
(variety.com, wenn) 
2007.07.07
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
18:15
Szájkosaras kosaras - Kutyaütő csodacsatár
amerikai családi vígjáték, 2002
18:15
Az angyalok is esznek babot
olasz-francia-spanyol akcióvígjáték, 1973
18:15
Örök kaland
amerikai romantikus filmdráma, 2002
18:20
Jégvarázs 2.
amerikai animációs film, 2019
18:20
A galaxis őrzői vol. 2.
amerikai sci-fi, 2017
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.