Szex és New York: ősszel indul a forgatás

Sok-sok viszontagság után végre zöld utat kapott a Szex és New York című népszerű szinglisorozat film verziója. A forgatás – az eredeti főszereplők részvételével – idén ősszel kezdődik.
Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) tehát a rajongók nagy örömére mindannyian eljátsszák eredeti szerepüket a film változatban is. A Szex és New York-mozit a sorozat producere és egyik rendezője, Michael Patrick King fogja rendezni saját forgatókönyve alapján (amely azonban természetesen – ahogy a sorozat is – Candace Bushnell önéletrajzi cikkein alapul majd). A film producerei Michael Patrick King, Sarah Jessica Parker, John Melfi és Darren Star lesznek. 
 
A rajongók már azóta követelik a Szex és New York nagyjátékfilmes verzijának leforgatását, hogy a sorozat sugárzása befejeződött. Az alkotók egyébként már több mint két éve azon vannak, hogy elinduljon a mozi, de valami mindig közbejött. Legutóbb – mint arról korábban már beszámoltunk – Kim Cattrall torpedózta meg a forgatás megkezdését azzal, hogy ellenőrzési jogot követelt magának a forgatókönyv felett és magasabb gázsit is szeretett volna (legalább akkora összeget, mint amekkorát Sarah Jessica Parker kap, aki – amiatt, hogy egyben a sorozat társproducere is – sokkal jobban van fizetve, mint kolléganői). Most Cattrallnak magasabb fizetést és egy HBO-sorozatot is beígértek, így végül igent mondott (amit egyébként egyszer már tavaly decemberben is megtett). 
 
A szereposztás további részletei még nem ismertek, így továbbra is találgatások tárgya, vajon a sorozathoz hasonlóan a filmben is Chris Noth lesz-e látható Big szerepében. A film gyártásának és forgalmazásának jogait a New Line Cinema szerezte meg az HBO-tól. A csatorna 1998 és 2004 között sugározta a kritikailag és a közönség körében is nagy sikert aratott sorozatot, amely négy egyedülálló nő szerelmi (és szexuális) életét követte nyomon (hazánkban jelenleg is látható az egyik kereskedelmi tévé műsorán). 
 
 
 
(variety.com, wenn) 
2007.07.07
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Fekete Jenő a hazai bluesélet veteránja, akit a nagy öregek közül mindenki ismer.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
18:10
Tökös szerelem
amerikai-kanadai Komédia, 2015
18:20
Alfa
amerikai kalandfilm, 2018
18:20
Elvarázsolt kastély
amerikai vígjáték, 2003
18:25
A párizsi vonat
amerikai film, 2018
18:30
Fák jú Tanár úr! 2.
német vígjáték, 2015
Fronton innen, fronton túl. Az első világháborúrol mindent a hosszú hétvégén Szentendrén a Skanzenben. @szentendreiskanzen . . . #frontoninnen #háború #kiallitasajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.