Robotzsaru 4.- Sötét igazság

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (9)
El sem tudom képzelni, mennyi acélforgácsot tudnak még lereszelni szegény Robotzsaruról, de ha azt nézem, hogy nem is olyan régen készült esti filmünk, lehet benne még egy rész.
Delta City büszkesége immáron tízéves (a valóságban majdnem húsz, hiszen az alapművet még Verhoeven bá’ jegyezte, 1987-ben), ezért ajándékba egy gondolkodó testvért (SAINT) találnak ki neki, amit szintén a már - előző epizódokból ismert - veszteséges OCP fog összeszerelni, méltó búcsúképpen, és amely cégről ismételten csak kiderül, hogy a gonosz melegágya, akit ebben a részben Csontgépezetnek neveznek!
 
Hát ez elképzelhetetlenül gagyerák sztori, már csak azért is, mert az eddigi részek is hajszálpontosan ugyanerről szóltak, és még abban sem reménykedhetünk, hogy legalább a látványvilággal elkápráztatják igénytelen agyunkat, hiszen a Robotzsaru szériára a levetett technológia mindig is jellemző volt, hogy mást ne mondjak, védjegy! Akik rajongók voltak, szinte kizárólag Peter Weller szögletes mozgáskultúráját istenítették, vagy képregény-fanokból avanzsáltak a filmvilág úttörői közé, sírjunk velük együtt ezen az éjszakán! 
 
 
háopépé
2007.07.27
|
Robocop: Dark Justice
kanadai akciófilm, 91 perc, 2000
Rendező:

Julian Grant

Színész:

Page Fletcher
(Alex J. Murphy)

Maria del Mar
(Sara Cable)

Leslie Hope
(Ann R. Key)

Anthony Lemke
(James Murphy)

Kevin Jubinville
(Damian Lowe)

Geraint Wyn Davies
(David Kaydick)

Françoise Yip
(Lexx Icon)

Richard Fitzpatrick
(Albert Bixler)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.