Öngyilkos akart lenni Owen Wilson

A magánéletben is vidám fickóként ismert híres komikus eddig ismeretlen okból felvágta ereit és gyógyszert vett be, amiért vasárnap kórházba szállították.
Vasárnap kórházba szállították Owen Wilsont, miután dél körül felvágta bal csuklóján az ereket, és gyógyszerekkel adagolta túl magát. Egyik testvére, a szintén színész Andrew találta meg az öngyilkosság után. 
 
A kórházban összevarrták Wilson csuklóján a sebeket és a gyomrát is kimosták. A Santa Monica-i rendőrség csak annyit erősített meg, hogy a 38 éves színészt kórházba vitték: „Vasárnap tizenkét óra után tíz perccel kapott egy hívást a Santa Monica-i rendőrség, amiben sürgős orvosi ellátást kértek. A beteget egy helyi kórházba (a St. John’s Hospitalbe – a szerk.) szállították, ahol most is ápolják” – áll a hivatalos rendőrségi közleményben. 
 
Két hónapja sokat lehetett olvasni arról, hogy a színész szakított Goldie Hawn lányával, a szintén színész Kate Hudsonnal, aki állítólag Wilson miatt hagyta el rockzenész férjét, mikor az Én, a nő és plusz egy fő forgatásán összejöttek. Egyesek szerint a szakítás áll az öngyilkossági kísérlet hátterében, de erről bővebbet még nem tudni, mivel a sztár szóvivője nem válaszolt a hívásokra. 
 
 
 
(index.hu, variety.com) 
2007.08.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.