TMNT - Tini Nindzsa Teknőcök

est.hu:
3/10
|
olvasói
8/10 (22)
A teknősök nem túl izgalmas lények: vagy bután üldögélnek a parton, vagy lemerülnek a víz alá, és ki tudja, mit csinálnak, de egy kis besugárzás és némi nindzsakiképzés azért őket is izgalmasabbá teheti.
A négy Tini Nindzsa Teknőc - akiket valamiért reneszánsz festőkről neveztek el, pedig a kultúrához sok közük nincsen - három élőszereplős film után rajzfilmhősként tér vissza, és jóval kevésbé egységes csapatként, mint korábban. A testvérviszály és marakodás a vezető szerep betöltése okán zajlik, miközben New Yorkban Dél-Amerikából érkező 3000 éves kővé vált harcosok bukkannak fel, és egy másik dimenzióból származó szörnyeket hajkurásznak az ellenséges nindzsa klán hathatós segítségével egy régi átokból kifolyólag. Ám amikor Szecska mester, az öreg mutáns zen-patkány azt mondja, hogy elég volt, akkor elég is lesz, mert még egy ilyen történetnek is megvan belső logikája!
 
Csak figyelmi kell nagyon, főleg arra, hogy Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo közül tudjuk melyikük melyik, mert tök egyformák, különösen este a háztetőn vagy a csatorna mélyén. A Pixar és más nagy animációs stúdiók egyre kidolgozottabb grafikájával ellentétben a teknőcök megjelenítését inkább a számítógépes játékok világához igazították, így itt a mozgáson és az akción van a hangsúly, ami tényleg pörög és igazán profi, a hangzás pedig már-már túl jó. Megint más kérdés, hogy mindez kárpótol-e a szerethető, önálló egyéniséggel bíró főszereplők és egy csavaros, eredeti történet hiányáért - de ezt döntse el minden hüllőkedvelő saját maga! 
 
Vízer
2007.09.04
|
Teenage Mutant Ninja Turtles
amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 2007
A négy karatézó teknős egy különc milliomos, Maximillian Winters és ördögi terve ellen küzd, hogy megmentse New York lakosságát az ősgonosztól. És a pizzákat a kiszáradástól...
Rendező:

Kevin Munroe

Forgalmazza: Budapest Film
Bemutató: 2007. szeptember 6.
(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.