Ellopták Coppola forgatókönyvét

Meglovasították az éppen Argentínában tartózkodó amerikai rendező, Francis Ford Coppola számítógépét, amely többek közt új produkciójának forgatókönyvét is tartalmazta.
A jelentések szerint öt felfegyverzett rabló ütött rajta Coppola Buenos Aires előkelő környékén található házán, és számítógépeket, kameratartozékokat vittek magukkal zsákmányként. A Keresztapa-trilógia Oscar-díjas alkotója a betörés idején nem tartózkodott a házban, de a fosztogatók leütöttek egy személyt, aki éppen a divatos, Palermo nevű kerületben fekvő helyszínen volt. 
 
Az egyik eltulajdonított komputer merevlemezére a rendező következő filmje, a Tetro scriptje és a projekthez kapcsolódó jegyzetek vannak elmentve. Coppola szóvivőjén keresztül jutalmat ajánlott fel a becsületes megtalálónak vagy a nyomravezetőnek, mivel a gép életbevágóan fontos a rendező és munkája számára. 
 
A Tetro – melynek főszerepét a tervek szerint Matt Dillon fogja játszani – egy Buenos Airesben élő olasz emigráns művészcsalád különböző generációi között zajló rivalizálásról szól. A forgatás a jövő év februárjában kezdődik, de a projekt előkészítése miatt Coppola néhány hónapra Argentínába költözött. A hírek szerint spanyolul is elkezdett tanulni, és focimeccseken is gyakran látni, ám most nagyon szomorú az eset miatt. 
 
Francis Ford Coppola nem az első amerikai híresség, aki a Buenos Aires-i tolvajok áldozatává vált: George Bush lányának, Barbara Bush-nak a múlt évben a retiküljét és a mobiltelefonját fújták meg. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2007.09.29
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.