Célkeresztben (1993)

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (12)
Mivel Clint-filmről van szó, nagyjából tudjuk, mire számíthatunk. Egyedül csak Malkovich személye zavarhat be, aki ugyan játszott már szemétségben (csak a Con Airt említem most), nevéhez mégis inkább míves alkotások köthetők.
Meglátjuk. Frank Horrigan (Clint) a titkosszolgálat embere, amolyan magának való, kemény fickó, akinek munkája iránti elkötelezettségét a magánélete, barátai és a családja sínylették meg. Hm, igen, eddig akár a Piszkos Harry is lehetne. Bár szakmájának az egyik legjobbja (ez egyértelmű volt), ma is élénken emlékszik első elnöki megbízatásának kudarcára, amikor 1963 novemberében John F. Kennedy-t kellett volna megvédenie egy Dallas-ban tett látogatás során. Az eredmény közismert.
 
Majd harminc évvel később, a film napjaiban a soros elnök a közelgő választásokra készülődik, és Horrigen egy profi bérgyilkos nyomaira bukkan a szokásos rutinellenőrzések során. Gondolom, sejthető a vége, Horri újra esélyt kap arra, hogy helyrehozza egykori hibáját, és feloldozást nyerjen. Ebbe már csak Malkovich zavarhat bele, ahogy azt én is említettem az elején.
háopépé
2007.10.18
|
In the Line of Fire
amerikai thriller, 128 perc, 1993
Színész:

Clint Eastwood
(Frank Horrigan)

John Malkovich
(Mitch Leary)

Rene Russo
(Lilly Raines)

Dylan McDermott
(Al D'Andrea)

Gary Cole
(Bill Watts)

Fred Dalton Thompson
(Harry Sargent)

Gregory Alan Williams
(Matt Wilder)

Steve Hytner
(Tony Carducci)

Tobin Bell
(Mendoza)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.