Szakított Eddie Murphy és felesége

Ahelyett, hogy Amerikában is érvényesítenék újév napján Bora Borán kötött nászukat, Eddie Murphy és (majdnem)felesége inkább úgy döntöttek, szakítanak. De legalább a válással nem kell fáradniuk...
Váratlan fordulatot vett Eddie Murphy és újdonsült felesége, Tracey Edmonds producer és zenemogul románca: legutóbb a lapok még arról adtak hírt, hogy hamarosan Amerikában is honosítják nászukat, melyet külföldön kötöttek (ezért az az USÁ-ban még hivatalosan nem érvényes), most azonban a színész bejelentette szakításukat. 
 
Murphy és Edmonds mindössze két hét közös (nem hivatalos) házasélet után döntött a szakítás mellett. Mint arról az est.hu is beszámolt, a Dreamgirls sztárja egyévi együttlét után éppen újév napján kötött házasságot szerelmével Bora Borán. 
 
Hamarosan azonban megtudták, hogy a külföldön kötött házasságok az Egyesült Államokban nem érvényesek: azokat amerikai földön újra meg kell kötni. Már éppen ennek az új, második, immár hivatalos lagzinak a részleteit tervezgették, ám most kiderült, végül mégsem lesz rá szükség. 
 
Murphy ugyanis a következő nyilatkozatot tette közzé szerdán: „Sokféle szempont megvitatása és sok vita után közösen úgy döntöttünk, lemondunk arról, hogy esküvőnket hivatalossá tegyük, mivel kapcsolatunk további alakulása szempontjából már nincs rá szükség. Habár a nemrégiben Bora Borán lezajlott szimbolikus egybekelésünkkel még mély szerelmünket, barátságunkat és az egymás iránt érzett tiszteletünket fejeztük ki egy spirituális szinten, most úgy döntöttünk, a későbbiekben inkább csak barátok leszünk.” 
 
Az In Touch Weekly nevű celebmagazinnak nyilatkozó forrás szerint a pár éppen a hivatalos ceremónia tervezgetésekor kapott össze, mivel kiderült, hogy az újdonsült feleség / ifjú ara nem akarja felvenni Murphy nevét, mire a színész kiborult. Edmonds azért ragaszkodik vezetéknevéhez – amely egyébként nem mindig volt az övé: előző férjétől, az R&B sztár Kenneth „Babyface” Edmondstól származik –, mivel két fia is ezt viseli. 
 
 
 
(wenn) 
2008.01.18
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.