Folytatódik a Bourne-trilógia!

A február 24-i Oscar-gálán három díjat nyert A Bourne-ultimátum az eredeti tervek ellenére mégiscsak kap egy folytatást – természetesen ismét Matt Damonnal a címszerepben.
Sokak életébe hoz változást egy-egy Oscar-díj. Például Matt Damon is azt hitte az elmúlt hét végéig, hogy végleg búcsút mondott Jason Bourne karakterének, ám amint kiderült, hogy az amnéziás szuperügynök utolsó kalandjait megörökítő A Bourne-ultimátum három Oscar-díjat is besöpört (a legjobb vágásért, hangért és hangvágásért járót), mindjárt változott a képlet. 
 
A címszereplő Damon és a második és harmadik részt rendező brit Paul Greengrass szinte egyszerre kaptak hétfőn egy-egy telefonhívást, melyben felkérték őket a negyedik rész elkészítésére, és a neves Variety magazin szerint mindketten igent is mondtak. 
 
Tették ezt annak ellenére, hogy korábban mindketten azt nyilatkozták: nem látnak esélyt a folytatásra – ráadásul a Jason Bourne figuráját kitaláló Robert Ludlum is csak három könyvet írt. Ám úgy tűnik, mégis megtalálták azt a koncepciót, amely alapján a már valóban lezártnak tűnt trilógiát mégis folytatni lehet. Hiszen ne feledjük: Jason Bourne-t utoljára éppen menekülni láttuk… 
 
 
 
(UIP) 
2008.02.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.