John Carpenter: Vámpírok

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (15)
A világon aligha akad olyan érdekvédelmi szervezet, mely megfelelő mértékű elégtételt tudna kicsikarni a vámpírtársadalom számára az őket ért filmes megaláztatások miatt. Francis Ford Coppola Drakuláján, a Macskafogón, illetve az Interjú a vámpírral című filmen kívül aligha tudnék olyan művet említeni, melynek megtekintését követően egy hegyes szemfogú kópé nem ugrana fejest egy tehervagonra való fokhagymába.
Ami John Carpenter-féle Vámpírokat illeti, túlságosan is színtelen-szagtalan produkció ahhoz, hogy folytathassa a fent említett szériát, ugyanakkor a Klaus Kinski nevével fémjelzett vámpírfilmekkel ellentétben nem ad okot egy-egy hisztérikus kacajra sem.
 
A sztori értelmezéséhez esetlegesen a Jerry Springer Show statisztáinak lenne szüksége matematikai megoldóképletre: Jack Crow, a vámpírvadász immár több éve kalapál karót a rusnya vérszopók szívébe, ám ezúttal emberére akad egy 14. századi kriptacsökevény, bizonyos Valek személyében.
kirsch
2008.03.03
|
Vampires
amerikai horror, 108 perc, 1998
Rendező:

John Carpenter

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.