A bérgyilkos (1991)

est.hu:
5/10
|
olvasói
4/10 (5)
Nem is értem, miért készített a nagynevű játékából (Hitman) filmet az Eidos, mikor itt van ez az eredeti, ráadásul a világnyűvő Norrisszal a főszerepben!
És duplán dinamit! Cliff Garret és nyomozótársa, Ronny Delaney már befejeznék megfigyelési akciójukat, amikor feltűnik a színen egy kábítószerbanda. Azt hiszem, a zsaruknak örülniük kéne e munkaügyi szerencsének, de nem így lesz. Egy rivális banda is közbelép ugyanis, mire hatalmas tűzpárbaj veszi kezdetét, amibe nyomozóink is bekapcsolódnának, de kiderül, hogy Delaney valójában csapdába csalta társát, és lelövi Garretet.
 
Emlékszem, ennek a Delaneynek eléggé sunyi kis arca van, lehet, én a megismerkedéskor lelőttem volna. A kórházban sikerül megmenteni Garret életét, de nem a külvilág számára! A kábítószerosztály megbízásából három évvel később Garret új személyazonossággal és lépéselőnnyel lép akcióba. Ő lesz Danny Grogan, a kegyetlen bérgyilkos, aki hamarosan a Seattle-i szervezett bűnözés főnökének bizalmába férkőzik, és többet el sem árulok. Na még azt, hogy a kis sunyi jól megkapja! 
 
háopépé
2008.03.07
|
The Hitman
amerikai akciófilm, 95 perc, 1991
Rendező:

Aaron Norris

Színész:

Chuck Norris
(Cliff Garret)

Michael Parks
(Ronny Delaney)

Al Waxman
(Marco Luganni)

Alberta Watson
(Christine De Vera)

Ken Pogue
(Chambers)

James Purcell
(Sal)

Alan C. Peterson
(Lemke)Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.