Billy Madison – A dilidiák

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (5)
Ha nem lenne kiírva a főszereplő neve, akkor is ki lehetne találni, ki alakítja a fő idiótát, mert a tartalom magáért beszél, és valamennyi filmje nagyjából erről szól.
Ő ugyanis Billy, a kissé ütődött milliomos csemete, aki húszéves kora ellenére rendszeresen fogócskázik egy nem létező pingvinnel a kastélyuk kertjében. Apja korán megfárad, és egy nap úgy határoz, hogy visszavonul az üzleti élettől. Mivel szerinte fia nem uralja teljes mértékben szellemi képességeit, úgy határoz, hogy unokaöccsére, Eric-re hagyja hatalmas szállodaláncát.
 
Billy azonban arra kéri az apját, hogy adjon neki még egy lehetőséget, és megígéri, hogy újra kijárja az iskolát, méghozzá jelessel és ezúttal segítség nélkül. No, Ben Stiller? Nem, a másik. Szóval, Mr. Madison elfogadja az ajánlatot, és úgy dönt, a bizonyítvány fejében Billyé lesz a vállalat, de természetesen eközben a ravasz Eric sem várja tétlenül az iskola végét, ami megadja a remek szórakozás alapját, ha eddig nem röhögtük volna tökre szét magunkat.
háopépé
2008.03.21
|
Billy Madison
amerikai vígjáték, 86 perc, 1995
Rendező:

Tamra Davis

Színész:

Adam Sandler
(Billy Madison)

Darren McGavin
(Brian Madison)

Bridgette Wilson-Sampras
(Veronica Vaughn)

Bradley Whitford
(Eric Gordon)

Norm MacDonald
(Frank)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.