Bolondok aranya

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (167)
Legkésőbb James Bond óta tudjuk, hogy bikiniben minden kicsit izgalmasabb, de a jó öreg 007-es azt is megtanította, hogy némi ész és valós izgalom nélkül a dombocskák és bicepszek mit sem segítenek egy filmen. A randiguru és a Mindenütt nő rendezője nem figyelt Bondra.
A tengerentúlon legutóbb a Szahara és Az utolsó gyémántrablás című kétes értékű opusokkal igyekezték kielégíteni azt a nézői csoportot, mely egy izzadt felsőtest vagy egy didivillanás láttán hajlamos megfeledkezni a kibontakozó cselekményről, és egy elismételt poénnak is úgy örül, mint újszülött a gyednek. Andy Tennant író-rendező hirtelen nagylelkűségtől vezérelve ebben a filmben a fentieken túl azokat a nézőket is elkényezteti, akik kifejezetten rajonganak az irritáló színészekért és a bárgyú történetvezetésért, a kincsvadász Ben Finnegan (Matthew McConaughey) és kedves exneje (Kate Hudson) kalandja ugyanis körülbelül annyira eredeti, mintha a Szomszédok szereplőgárdája egy kerületi kábeltévé megbízásából leforgatta volna A Karib-tenger kalózai negyedik részét. 
 
A könnyed romantikus vígjátékok mezőnyében a Bolondok aranya kifejezetten pergő darabnak számít, még víz alatti jeleneteket is elcsíphetünk benne (!), és mivel több benne a pofon, mint a puszi, ezért leginkább azoknak szól, akik a bunyót nézni szeretik, a szexet pedig csinálni. 
csmozi
2008.04.02
|
Fool`s Gold
amerikai romantikus vígjáték, 113 perc, 2008
Bolondos kincsvadászat csodás szigetek és formás idomok között. Nyolc általános nem követelmény.
Rendező:

Andy Tennant

Színész:

Kate Hudson
(Tess)

Matthew McConaughey
(Finn)

Donald Sutherland
(Nigel Honeycutt)

Ray Winstone
(Moe Fitch)

Alexis Dziena
(Gemma Honeycutt)

Ewen Bremner
(Alfonz)

Kevin Hart
(Bigg Bunny)

Malcolm-Jamal Warner
(Cordell)

Adam LeFevre
(Gary)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2008. április 10.
(10 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.