Kedvenc helyek

Mesekönyv Bob Dylantől

Forever Young címmel jelenik meg hamarosan Bob Dylan mesekönyve, amelyben a veterán dalnok azonos című szerzeményét dolgozta fel.
Bob Dylan az 1974-es Forever Young című dalának szövegét értelmezte újra és írt belőle gyermekeknek szóló történetet, amely könyv formájában még idén a boltokba kerül. A képekkel gazdagon illusztrált kiadvány egy szívmelengető, megható történet arról, hogy milyen fontos jót cselekedni – áll a kiadó beharangozójában.  
 
A negyven oldalas könyvet hároméves kortól ajánlják, a kötethez a díjnyertes művész, Paul Rogers készít illusztrácókat. Dylen első gyerekeknek szóló kiadványát várhatóan október 6-án jelentetik meg, a kötetet a Forever Young soraival ajánlják: „Építs egy létrát a csillagokig, mászd meg minden fokát, és maradj örökre fiatal.”  
 
Bob Dylant a múlt héten "tiszteletbeli" Pulitzer-díjjal tüntették ki "rendkívüli költői erejével a popzenére és az amerikai kultúrára gyakorolt hatása" elismeréseként.
NME
2008.04.16
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.