Bale: még két Terminátor

Mint arról mi is beszámoltunk, nemrég elkezdődött a Terminátor 4. forgatása, melyben Christian Bale játssza az immár 30 éves John Connort. A franchise producerei most elárulták: a színész összesen három Terminátor-filmben fog szerepelni.
A walesi születésű sztár – aki nagyot alakított a Batman: kezdődik!-ben és hamarosan az újabb Batman-filmben, A sötét lovagban is láthatjuk – jelenleg ebből a három folytatásból az elsőt forgatja, a Terminátor 4-et, munkacímén a Terminator Salvation: The Future Beginst. 
 
„Ő aztán tényleg a színészek színésze, szóval nagyon büszkék vagyunk. Christian volt az első választásunk a szerepre, és mint kiderült, nagy rajongója a Terminátornak, szóval nagy szerencsénk volt” – nyilatkozta Victor Kubicek a Halycon filmcégtől a BBC-nek a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. „Mivel azonban az ő személyére épül az új Batman-franchise is, nem voltunk benne biztosak, hogy igent mond” – tette hozzá. 
 
„Szerencsére azonban elolvasta a forgatókönyvet és tetszett neki – szóval mindhárom filmre aláírta a szerződést” – egészítette ki az elmondottakat Kubicek üzlettársa, Derek Anderson. A producer azt is elmondta, hogy producertársával együtt szintén nagy Terminátor-rajongók, így „amikor nagy a nyomás, egyszerűen lépünk egyet hátra és megpróbáljuk másként megközelíteni a dolgokat: rajongókként mit szeretnénk látni?” – mondta Anderson. 
 
A Terminátor negyedik részét McG (Charlie angyalai) rendezi, és várhatóan 2009. május 22-én, azaz napra pontosan egy év múlva mutatják be az Egyesült Államokban. 
bbc.co.uk
2008.05.22
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.