Keménykalap és krumpliorr

Magyar tévéfilmsorozat
est.hu:
8/10
|
olvasói
10/10 (3)
Az „Itt van, megjött Bagaméri! A fagylaltját maga méri!”, vagy Lópici Gáspár (Szilágyi István) visszatérő mondata: „Úgy is mondhatnánk, hogy én vagyok az utca hírmondója!” a Csukás István regényéből készült tévéfilmsorozatból vált szállóigévé, amelyben a Vadliba nevű kisdobosőrs tagjai cirkuszt szerveznek beteg osztálytársnőjük szórakoztatására.
A Hörömpő cirkusz csupa világszámmal készül az előadásra. Szereznek például egy oroszlánplakátot, s miközben valódi oroszlánbőgést vesznek fel az Állatkertben, megtudják, hogy valaki ellopta a kismajmokat. A felnőttek akarva-akaratlan, de lépten-nyomon akadályozzák a gyerekeket a nyomozásban.
 
Az intrikus fagylaltos pedig – a legendás Bagaméri szerepében Alfonzó remekel – a beígért jutalom megszerzése reményében maga is a majomtolvaj nyomába ered. Megunhatatlan, szórakoztató családi film.
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.07.04
|
(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.