Apa lett Matthew McConaughey

A hétfői napon nemcsak Nicole Kidman, hanem Matthew McConaughey és barátnője, Camila Alves brazil modell gyermeke is megszületett (igaz, jó pár órával később, az esti órákban). A kisfiú 3290 grammal jött a világra.
A Los Angelesben lezajlott szülésről annyit lehet még tudni, hogy a színész mindvégig kedvese mellett volt. A kicsi egyébként az első gyermek McConaughey és a modellkedés mellett táskatervezéssel is foglalkozó Alves életében. 
 
A nagy eseményt a sztár bátyja, Rooster is kommentálta, aki szerint McConaughey „nagyon jó apa lesz, mert igen türelmes ember”. Korábban az anya, Camila Alves úgy nyilatkozott, hogy a kicsi érkezése után visszavonul, mert a békés életet és a békés otthont mindennél fontosabbnak tartja. 
 
„Mindketten nagyon kimerültek, ugyanakkor mámorosak vagyunk, és nagyon örülönk annak, hogy létrehozhattuk a legnagyobb csodát a világon: gyerekünk született és családot alapítottunk. A nagy kaland (közösen felnevelni a kicsit) majd még ezután következik” – olvasható a Bolondok aranya sztárjának közleményében, amit az Ok! magazinnak adott. 
 
 
 
(est.hu összeállítás) 
2008.07.09
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
A pokol előszobája
német romantikus vígjáték, 2009
18:25
A holnapember
amerikai romantikus film, 2019
18:40
...és megint dühbe jövünk
olasz akcióvígjáték, 1978
18:45
Vicces Maca
angol vígjáték, 2017
18:45
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.