Pereli Jones a Nem vénnek való vidék producereit

Eljárást indít Tommy Lee Jones, a Coen fivérek Oscar-díjas filmjének egyik sztárja a mű producerei ellen, mivel állítása szerint több mint 10 millió dolláros beígért bónuszt nem fizettek ki neki.
A Kaliforniában beadott jogi papírok szerint a 61 éves színész a szokásosnál kevesebb gázsit kapott a filmben való megjelenéséért, a Nem vénnek való vidéket gyártó Paramount Pictures viszont cserébe „jelentős” bónuszt ígért neki, amennyiben az alkotás siker lesz a mozikban. Ez utóbbi be is következett, Jones mégsem kapta meg a beígért extra összeget – áll a beadványban. 
 
A stúdió egyelőre még nem nyilatkozott a jogi akcióval kapcsolatban. Tommy Lee Jones mindenesetre azzal a kéréssel fordult a bírósághoz, hogy rendeljenek ki egy könyvvvizsgálót, aki átnézi a produkció számláit és bevételeit, s ezekből aztán kimutatnák, mennyi pénzzel tartoznak neki a cégtől. A színészveterán azt is állítja, hogy szerződése több hibát is tartalmaz, ezeket azonban kérése ellenére sem voltak hajlandóak kijavítani. 
 
A Texasban játszódó Nem vénnek való vidék című thriller négy Oscar-díjat is nyert idén februárban. A filmben Tommy Lee Jones egy bölcs, öreg seriffet játszik, aki a Javier Bardem alakította hátborzongató bérgyilkost próbálja elkapni. 
bbc.co.uk
2008.09.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.