Újra együtt Depp és Verbinski

A Karib tenger kalózai-filmek után újabb közös projektbe vág bele Gore Verbinski rendező és színésze, Johnny Depp: a közelgő darab pedig egy animációs film lesz.
A Verbinski által megálmodott Rango című műben Depp egy házikedvencnek kölcsönzi majd a hangját, aki egy nagy kalandra indul. A projektben részt vesz George Lucas cége, az Industrial Light and Magic is, és Verbinski azt ígéri, a filmben egy újabb szintre emelik az animációt. 
 
„A csúcstechnológia lehetővé teszi számunkra, hogy Johnny előadásának minden egyes aspektusát megragadjuk és áttegyük az animációra. Úgy fogjuk használni a komputer által megrajzolt karaktert, amilyet eddig még nem láthattunk animációs filmben” – nyilatkozta a rendező. 
 
A tervek szerint a filmet 2011-ben mutatják be a mozik. Előtte Verbinskinek 2010-ben kijön egy másik filmje is, a Bioshock című sci-fi/horror, Johnny Deppet pedig kisállattá alakulása előtt megnézhetjük még a The Imaginarium of Doctor Parnassusban, a Public Enemies című Michael Mann-filmben, Mira Nair Shantaramjában, Tim Burton közelgő filmjében, a Dark Shadowsban, a Hunter S. Thompson regénye alapján készülő Rumnaplóban és a Sin City 3-ban is. 
wenn
2008.09.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.