Siker Guy Ritchie új filmje

Minden jel arra mutat, hogy néhány balfogás után Guy Ritchie, a brit gengszterfilm megreformálója visszatért: új filmje, a Spíler (RocknRolla) több fórumon is zajos sikert aratott az elmúlt napokban.
Guy Ritchie, a trendteremtő filmrendező, akinek az elmúlt években számtalan ifjú filmes próbálta és próbálja lemásolni a stílusát, aki újraformálta a brit gengszterfilmet, a rendetlenségben hisz. Azt mondja, ez a jó film titka. 
 
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, valamint a Blöff rendezője néhány vargabetű után (melyek igazság szerint olyan balfogások voltak, mint a 2002-es Hullámhegy vagy a 2005-ös Revolver) visszatért kedvenc műfajához. Új filmje, a Spíler (RocknRolla) először a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, majd az elmúlt héten az angol mozikban aratott zajos sikert: a Spíler máris elfoglalta az első helyet a brit toplistán.  
 
Az új filmnek pedig ismét több szálon futó, egymásba gabalyodó cselekménye van, ami csupa hazugság, átverés és váratlan fordulat. „Nem tehetek róla, rászoktam az ilyen sztorikra. Nekem az a jó, ha egyik történetszálról folyton a másikra ugrálhatok, ha alaposan megvezethetem a nézőt, és a forgatókönyv írása közben néha én sem értem, hogyan fogom megoldani az adott helyzetet. Ha mégis sikerül minden lehetetlen szituációra kitalálnom egy lehetséges megoldást, akkor már érdemes megcsinálni a filmet” – nyilatkozta Guy Ritchie. 
 
A Spílert 2009. januárjában mutatják be a magyar mozik. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az angol filmes ezt követő nagy dobása pedig a 2010-re tervezett ütős, akciódús Sherlock Holmes-film lesz Robert Downey Jr.-ral a címszerepben. 
IC Press
2008.09.16
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
P
23
Szo
24
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.