Bruce Willis filmet rendez

A hollywoodi nehézfiú, a Die Hard-filmek sztárja, Bruce Willis kipróbálja, milyen a kamera másik oldalán, hiszen hamarosan rendezőként fog debütálni.
Willis egy független film megrendezésére készül, ami a Three Stories About Joan címet viseli, (al)műfaja szerint pedig pszcihologizáló dráma. A címszerepet Camilla Belle, az Ismeretlen hívás és az I.e. 10 000 ijfú színésznője játssza majd. 
 
A Three Stories About Joan gyártója a Willis Brothers Films, amit nemrégiben maga Bruce Willis alapított David nevű testvérével és Stephen Eads producerrel közösen. A filmgyártás és -rendezés kedvéért azonban a sztár nem hagy fel a színészettel sem: saját debütáló nagyjátékfilmjében is osztott magára egy kisebb szerepet (a címszereplő édesapját játssza majd). 
 
A film a Variety szerint egyébként egy fiatal nő története, akinek több családi tragédiával is szembesülnie kell élete három különböző pontján, ami kihat realitásérzékére is. Belle-en és Willisen kívül Kieran Culkin is szerepet kapott a műben, melynek forgatókönyvét a kezdő Christopher Alexander és Sam Applebaum írta. A forgatás október elején kezdődik. 
wenn
2008.09.25
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.