Újra együtt Scorsese és De Niro – és a maffia

Az Aljas utcák, a Nagymenők és a Casino után újra közös gengszterfilmen dolgozik Martin Scorsese rendező és színésze, Robert De Niro, melyben ismét a New York-i alvilágot fogják feltérképezni.
De Niro már alá is írta az egyelőre cím nélküli filmre szóló szerződést, melyben Frank „The Irishman” Sheeran szerepét játssza majd. Sheeran a maffia bérgyilkosa volt, mintegy 25 gyilkosságot követett el – áldozatai közé tartozott például állítólag Jimmy Hoffa, a Teamsters Union, azaz a fuvarozók szakszervezetének vezetője, aki 1975-ben tűnt el. 
 
Scorsese rendezése az I Heard You Paint Houses című könyv alapján forog. A mű szerzője Charles Brandt, aki annak 2003-as halála előtt barátságot kötött a hírhedt bérgyilkossal. Brandt azt állítja, Sheeran számos gyilkosságot bevallott neki, köztük Hoffa meggyilkolását is. 
 
A Daily Variety beszámolója szerint Scorsese és De Niro lesznek egyúttal a film producerei is, mely a Paramount Pictures stúdiónál forog majd, forgatókönyvét pedig a Brandt-könyv alapján az a Steve Zaillian írja, aki az Amerikai gengszter és a New York bandái scriptjét is jegyzi. 
wenn
2008.10.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.