Újabb Charlie angyalai-folytatás készül

A nagyvászonra való visszatérésükre készülnek Charlie újabb angyalai, azaz Drew Barrymore, Lucy Liu és Cameron Diaz, akik egy harmadik Charlie angyalai-nagyjátékfilmre készülnek.
Hat évvel a legutóbbi film, a Charlie angyalai: Teljes gázzal című második rész után tehát ismét tettre kész a trió. „Teljesen odáig vagyok... Nagyon nehéz leforgatni ezeket a filmeket, de tényleg jó móka” – nyilatkozta a projektről lelkesen a vörös angyalt, Dylan Sanderst játszó Drew Barrymore
 
Az Eonline.com értesülései szerint pedig a három gyönyörű angyal egy negyedik hölgyet is keres maga mellé a harmadik részre, melynek forgatási munkálatai még az idén elkezdődnek. Korábban, a Charlie angyalai második részében Demi Moore domborított Barrymore, Liu és Diaz mellett (egy „bukott angyalt” játszott). 
 
A 2000-es Charlie angyalai és a 2003-as második rész, a Charlie angyalai: Teljes gázzal egy 1976-os, azonos című amerikai tévésorozaton alapul. A krimiszériában Sabrina, Jill és Kelly, a rendőrtiszti főiskolát elvégző három csinos lány (egy szőke, egy vörös és egy fekete) nem elégszik meg a rendőri munkával, izgalmasabb kihívásokra vágyik, ezért elszegődik egy magánnyomozó irodába egy titokzatos férfihez, bizonyos Charlie-hoz, akivel személyesen sosem találkoznak, a megbízásokat telefonon kapják... 
 
Az eredeti sorozatban Kate Jackson, Farrah Fawcett és Jaclyn Smith formálták meg az angyalokat, de az 1981-ig futó szériában később más színésznők (például Cheryl Ladd és Tanya Roberts) is eljátszottak egy-egy angyali szerepet. 
wenn
2009.01.28
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.