Nő előttem, nő mögöttem

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (6)
A romantikus vígjátékok alkotóinak nincs túl nehéz feladata általában. Adott egy sztori, melyben férfi és nő az öröm és a bánat hullámain eljut a mesés végkifejletig.
Idáig világos -- bár vannak kivételek, amikor a happy end messze elkerüli szereplőinket -- de még koránt sincs vége, mert a történetet különböző módokon lehet bonyolítani. Sosem árt egy harmadik személy fel- és bekavaró jelenléte vagy bármilyen, kapcsolatot megingató esemény, lényeg, hogy együtt sírjunk és nevessünk főszereplőinkkel. És fontos ponthoz jutottunk, kérem szépen, mert ami a leglényegesebb az ilyen típusú filmeknél: a színész. Mind női, mind férfikarakterekben megvannak a jól bevált és nézőcsalogató emberek, a Nő előttem, nő mögöttem esetében a választás a Büszkeség és balítélet és a Bridget Jones örök Darcyjára, Colin Firthre esett -- a hölgyek legnagyobb örömére. No azért a férfiak sem panaszkodhatnak Heather Graham és Minnie Driver személyében (utóbbi a jóval kevésbé vonzó Helena Bonham Carter helyett kapta meg a szerepet).
 
Már csak egy dolgot kell megvizsgálnunk, jelen esetünkben az egy férfi-két nő felállás okát. Adott ugyanis Colin, a sikeres illusztrátor, aki menyasszonyának, Veronicának köszönhetően átéli a nagy csalódást, amikor párja könnyed mozdulattal kidobja őt. A történtek feldolgozása csupán egy módon valósulhat meg, új életet kell kezdenie összetört szívű szépfiúnknak. A tengeren túli békés városkában Colin hamar új erőre kap, találkozik az életvidám, minden bulira kapható Mandyvel. Igen ám, de váratlanul felbukkan egykori szerelme, aki a maga ellenállhatatlan határozottságával követeli vissza azt, ami szerinte az övé: egykori párja szívét. Mit tehet ilyenkor az összezavarodott férfi? -- szól az örök kérdés, Mark Herman rendező pedig elmondja a maga verzióját.  

Forrás: Est.Tv Magazin
 
2009.02.06
|
Hope Springs
amerikai-angol romantikus vígjáték, 92 perc, 2003
Rendező:

Mark Herman

Színész:

Colin Firth
(Colin Ware)

Heather Graham
(Mandy)

Minnie Driver
(Vera Edwards)

Mary Steenburgen
(Joanie Fisher)

Frank Collison
(Mr. Fisher)

Oliver Platt
(Doug Reed)

Chad Faust
(Rob)

Tony Alcantar
(Webster)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.