Betiltják az ausztrálok Tarantinót?

Az ausztrál családvédő csoportok és több kritikus is azt kéri, ne mutassák be Quentin Tarantino új filmjét, a Becstelen brigantykat az országban. A háborús történet olyan véres, mint még egyik Tarantino-film sem volt soha...
Az ausztrál családvédő csoportok és több kritikus is azt kéri, ne mutassák be Quentin Tarantino új filmjét, a Becstelen brigantykat az országban. A háborús történet olyan véres, mint még egyik Tarantino-film sem volt soha: állítólag még a Kill Billnél is sokkal durvább, pedig abban az Uma Thurman alakította hősnő több tucatnyi rosszfiút aprított szét. 
 
Nemrég került fel az internetre a Becstelen brigantyk előzetese, ám nem az keltett felháborodást – kiszivárgott ugyanis a világhálóra a film forgatókönyve is, melyből kiderül: különös kegyetlenséggel gyilkolják majd benne halomra a karakterek jó részét. A családvédőknek ezenkívül azzal is bajuk van, hogy a film főszereplője Brad Pitt, aki sok fiatal számára jelent követendő példát. 
 
A Becstelen brigantyk egy zsidó katonákból álló kommandóról szól, akik a II. világháborúban a megszállt Franciaországban vadásznak nácikra. A filmnek egyébként egyes zsidó csoportok sem örülnek, mert súlyosan eltorzítja a valóságot, a fiatalok jó része pedig a moziban szerzi történelmi ismereteit. 
 
A filmet – eredeti címén az Inglourious Basterdset – augusztus 20-án mutatják be a magyar mozik.
 
 
 
UIP
2009.03.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:05
A hegy
amerikai film, 2018
18:10
Hová tűntél, Bernadette?
amerikai vígjáték, 2019
18:20
Need for Speed
amerikai-angol-francia akciófilm, 2014
18:30
A rózsák háborúja
amerikai vígjáték, 1989
18:45
Vadon
amerikai film, 2018
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.